sunnuntai 10. helmikuuta 2019

VIIKON PROS & CONS

+ Matkustin kuluneella viikolla pitkästä aikaa New Yorkiin ja meinasin melkein itkeä onnesta päästessäni jälleen kävelemään pitkin lempikaupunkini vilkkaita katuja. Vaikka talvinen NYC ei yleensä kuulu suosikkeihini (koska aivan järjettömän kylmä), oli sää meille tällä kertaa todella suotuisa, eikä hypotermiavaarasta tarvinnut huolehtia laisinkaan.

+ Mieheni kutsuu asuntoamme kasvien saattohoitokodiksi, sillä en varsinaisesti ole mikään viherpeukalo. Tai mitään sinnepäinkään. Nyt olen kuitenkin saanut pidettyä tulppaanimme elossa jo melkein viikon ajan, joka taitaa olla henkilökohtainen ennätykseni! Jee!



- Surffailin vahingossa Diorin sivuilla ja löysin maailman söpöimmät ballerinat! Muuten tämä asia ei missään tapauksessa kuuluisi miinuksiin - paitsi, ettei taloudellinen tilanteeni nyt juuri kestä uusien (tuon hintaisten) kenkien ostoa. Itkupotkuraivarit!

- Tuosta edellisestä kohdasta hyvänä aasinsiltana; lottosin lauantaina hyvin pitkästä aikaa (koska 15 miljoonaa) ja olin lähestulkoon varma voitostani. Mutta ei, ei sitten millään.

- Vaikka lumi ei kuulu varsinaisiin lemppareihini, ei tuo loskakaan mitään ihastuksen hihkaisuja kyllä saa aikaan. Kaiken lisäksi meinasin jäädä autollani kiinni aivan järkyttävän kokoiseen sohjokasaan, joka ei ainakaan muuttanut mielipidettäni yhtään positiivisempaan suuntaan. Kesä missä olet?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti