maanantai 18. helmikuuta 2019

VIIME VIIKON PROS & CONS

+ Voi vitsit mikä auringonpaiste viikonloppuna oli! Meidän olikin siis lähestulkoon pakko mennä fiilistelemään tuota "melkein keväistä säätä" Cafe Ursulan terassille, emmekä suinkaan olleet ainoita. Pieni jonotus oli joka tapauksessa täysin sen arvoista, että sai nautiskella kevään ensimmäiset samppanjat terassilla lämpimässä auringonpaisteessa!

+ Tein ystävänpäivänä pitkästä aikaa mokkapaloja ja apua miten hyviä niistä tulikaan! Minulla on siis täysin oma tapani tehdä nuo leivonnaiset, sillä tuolla "Laura-tyylillä" niistä saa huomattavasti pehmeämpiä sekä mehevämpiä. Mokkapaloista tulikin itse asiassa jopa niin hyviä, että meidän piti tehdä heti seuraavana päivänä vielä toinenkin satsi... (Tähän se possu-emoji.)



- Viime viikolla oli jostain syystä superlaiska olo, eikä blogin päivittäminenkään siksi sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Yritän tällä viikolla tarttua itseäni niskasta kiinni, sillä postaukset laahavat nyt pahasti jäljessä.

-  Sain juuri kuulla, että joudun poistattamaan kaikki viisaudenhampaani, joka on tällaiselle hammaslääkärikammoiselle aivan järisyttävän huono uutinen. Harkitsenkin nyt vakavasti josko toimenpiteen voisi hoitaa nukutuksessa, sillä "normaalitilassa" minua ei kyllä saa hampaidenpoistoon kirveelläkään. Jos jollain on kokemuksia nukutuksessa tehdyistä hammasoperaatioista, niin minulle saa erittäin mielellään kertoa niistä joko kommentoimalla tähän postaukseen tai sähköpostitse (linnalaura@gmail.com)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti