maanantai 13. huhtikuuta 2020

VUODEN ENSIMMÄINEN PIKNIK

Halusimme syödä pääsiäisaterian yhdessä Mama Linnan kanssa, mutta koronakaranteenista johtuen se oli tänä vuonna hiukan hankalaa. Hetken pähkäiltyämme keksimme mennä ulos piknikille (turvavälejä noudattaen), vaikka sää olikin auringosta huolimatta melko viileä. Piknik hiukan rajasi menuvaihtoehtoja, joten päätimme mennä hyväksi todetulla linjalla - eli salaatilla. Vihreän salaatin lisäksi valmistimme savustettua lohta sekä paahdettua seesaminsiemenkastiketta.

Eikä pääsiäispiknikkiä ilman jälkiruokaa! Termarissa odottavan kuuman kahvin lisäksi meillä oli myös uunituoreita mustikkarahkapullia, joista on tullut kertaheitolla uusi pullalempparini! Vaikka sää ei siis ollutkaan ihan niin lämmin kuin olisimme toivoneet, oli kuitenkin kiva syödä yhdessä jo ikuisuudelta tuntuneen karanteenittelun jälkeen.









Viime viikot ovat menneet sattuneestä syystä aika verkkarilinjalla, joten sama linja jatkui tuonakin päivänä. Löysin muuten juuri Budget Sportista tosi kivat "ulkoiluverkkarit", joiden materiaali poikkeaa hieman normaaleista verkkarihousuista - kangas on aavistuksen verran kovempaa sekä kiiltävämpää, joten se pitää kivasti myös tuulta. Laitankin tässä samalla myös tarkemmat tiedot "päivän asusta", sillä näillä näkymin muita ei ole tiedossa ainakaan hetkeen.



pipo: samsoe & samsoe
aurinkolasit: gucci
takki: calvin klein
verkkarit: craft
lenkkarit: nike

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti