maanantai 16. marraskuuta 2020

KAUKOKAIPUUTA SEKÄ LEGGAREITA

En tiedä onko siellä muita kohtalotovereita, mutta tämä korona-aika (sekä lomautus) on saanut minut unohtamaan housujen olemassaolon. En rehellisesti sanottuna edes muista milloin olen viimeksi vetänyt farkut jalkaani, sillä viiletän tätä nykyä menemään poikkeuksetta aina legginsseissä. En osaa sanoa onko se hyvä vaiko huono asia, mutta minua ei oikeastaan kiinnosta nyt mikään muu kuin mukavuus ja rento fiilis. Tämän se kotonaolo on nyt saanut aikaiseksi, minusta on tullut leggarimuija.


Tämä jatkuva kotoilu on saanut minut myös haaveilemaan entistä enemmän ulkomaanmatkoista - näin joulun lähestyessä ihan erityisesti New Yorkista. Tuo kaupunki on ehdoton lempparini mitä joulunalusaikaan tulee, sillä sen välkkyvät valot, kauniit joulukoristelut sekä joka paikassa raikuvat joululaulut saavat minut aina joulumielelle. Myös "Yksin kotona 2 - Eksynyt New Yorkissa" on omalta osaltaan vaikuttanut asiaan, sillä se kuuluu elokuvan ykkösosan kanssa poikkeuksetta jouluperinteisiini.

Haaveilen myös jostakin eurooppalaisesta kaupungista, jonka sympaattiset joulumarkkinat tuovat sille paatuneimmallekin joulunvihaajalle jouluisen fiiliksen. Pienistä suloisista kojuista myytävät joululeivonnaiset sekä kuuma siideri melkein jo tuoksuvat nenässäni! No, ehkä ensi vuonna sitten. 


2 kommenttia:

  1. Minulla on ollut maaliskuun jälkeen ehkä 10 kertaa farkut jalassa, muuten elän mun yoga pantsessä. Olenkin tässä miettinyt että onkohan niissää sopivaa mennä toimistolle kun aika tulee :)

    Mistä nuo ensimmäisen kuvat leggarit on, ne on tosi kivan näköiset?

    t. Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tiia!
      Vähän pidempi bleiseri ja korkokengät, niin leggarit menee ihan täydestä myös toimistoasuna! :D
      Ja nuo mustat kiiltävät legginssit ovat Filippa K:lta. :)

      Poista