maanantai 22. helmikuuta 2021

PARAS AAMUNALOITUS

Olen aina rrrakastanut tuorepuristettua appelsiinimehua, se on vain aivan mielettömän hyvää! Hihkuinkin aikoinaan ilosta, kun kauppoihin alkoi ilmestyä mehukoneita, joilla sai valmistaa itse tuoretta mehua. Noin pidemmän päälle niiden ostaminen alkoi tulla kuitenkin melko kalliiksi, sillä mehua taisi tarttua mukaan lähes jokaisella kauppakerralla. Toki meiltä on jo pitkään löytynyt kotoa mehulinko, mutta sen käyttäminen ja ihan erityisesti peseminen on ärsyttävän työlästä - osia löytyy miljoona erilaista, eikä suurinta osaa saa edes laittaa astianpesukoneeseen. Se onkin siis pikkuhiljaa jäänyt asumaan kaapin perälle.

Näin sattumalta eräällä ystävälläni tällaisen "itsestään pyörivän mehukoneen" ja se oli rakkautta heti ensisilmäyksellä! Niinpä painelinkin seuraavama päivänä Giganttiin ostamaan samanlaisen. Tuo Philipsin sitruspuristin maksaa vain 20€, joten se oli mielestäni todella edullinen ostos! Lisäksi laitteeseen kuuluu vain kaksi irrotettavaa osaa ja molemmat saa pestä astianpesukoneessa - tämä on siis laiskan ihmisen unelma!



6 kommenttia:

  1. Toihan kuulostaa täydelliseltä! Ihanaa että teit tällaisen postauksen!❤️

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Tuollainen olisi kiva, en tosi tiedä minne senkin vielä saisi mahtumaan kun kaikki paikat täynnä tavaraa jo valmiiksi :)

    Me myös välillä ostetaan tuota kaupan mehukoneella tehtyä, mutta kuten sanoitkin niin tulee tosi kalliiksi. Meillä on normaalisti ihan perus Valion appelsiinitäysmehua, näistä oli taannoin Hesarissa vertailua ja tuossa oli kaikista eniten C-vitamiinia.

    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin alkaa kohta kaappitila loppumaan, mutta tuo oli kyllä hyvä ostos! 😅👌🏼
      Sitä Valion en ole tainnut maistaakaan, mutta siinä ei taida olla hedelmälihaa? Se on appelsiinimehussa ihan best! 😍😍

      Poista
    2. Ei ole siinä tosiaan hedelmälihaa, itse en siitä yleensäkään välitä joten minusta siksi ihan ok. Täytyy tässä joku päivä kyllä siivoilla kaappeja josko tilaa tuollaiselle vielä jostain tilaa kuitenkin löytysi :)

      -Tiia

      Poista