keskiviikko 10. helmikuuta 2021

TÄMÄN HETKEN PARHAUDET

- Olen tainnut täällä jo aiemminkin mainita, että Bangkok 9- ravintola kuuluu lemppareihini. Ihan erityisesti sen mussaman curry on niin järjettömän hyvää, että sitä on pakko käydä syömässä ihan säännöllisin väliajoin.

- Minulla on ollut taas pieni sarjakriisi, sillä kaikki hyvät tuntuvat jo olevan katsottu läpi. Löysin kuitenkin Yle Areenasta ihanan hyvän mielen sarjan nimeltään Cedar Cove. Tämä on aivan täydellinen "nukkumaanmenosarja", sillä Cedar Cove ei mitenkään pysty aiheuttamaan ilta-ahdistusta tai pelottavia painajaisia. P.s. Enkä koskaan kyllästy ihastelemaan Andie MacDowellin upeita hiuksia!


 - Tulppaanit tietävät kevättä ja nyt niitä on kaupat pullollaan! Vaikka "perus"tulppaanitkin ovat todella kauniita, olen jo pitkään haaveillut rimpsureunaisista Chanel-tulppaaneista. Jos siis joku siellä tietää pääkaupunkiseudulta noita kyseisiä tulppaaneita myyvän kukkakaupan, niin laita ihmeessä viestiä!

- Minun silmäripseni ovat viime aikoina näyttäneet jotenkin todella kärsineiltä, tiedä sitten johtuuko se pakkasista vai mistä. Tilasin joka tapauksessa taas pitkästä aikaa Revitalashin ripsiseerumin, sillä se todella tekee ripsille ihmeitä. Noin kuukauden käytön jälkeen ripset hujahtavat kuin yhdessä yössä, joten tälle superiso suositus!


 - Jos tästä lomautuksesta pitää keksiä jotain hyvää, niin se on sängyssä löhöily kylminä pakkasaamuina. Kun ei ole mitään pakollisia menoja, voi peiton alla makoilla oikeastaan ihan niin pitkään kuin huvittaa. Minun onnekseni Juti on ehkä maailmankaikkeuden aamu-unisin koira, joten hän on aina täysillä mukana kaikessa mihin liittyy sängyssä makaamista.


2 kommenttia:

  1. Bingetin viikonloppuna Netflixiltä Firefly Lane -sarjan, sille suositus.

    Miten tuo Revitalash toimii? Pidentääkö se vain vai tuuheuttaa myös? Itsellä on periaatteessa ihan mittaa kyllä omissakin ripsissä mutta ne on tosi suorat, joten näyttää ihan töpöiltä. Olen joskus katsonut ripsipermanentteja/taivutusta, mutta hinnat on hurjat ja pysyvyys aika rajallinen.

    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos Tiia vinkistä, täytyy laittaa se kokeiluun! 💕📺

      Ja mun mielestä Revitalash antaa myös tuuheutta, mutta sitä kaarevuutta pitää kyllä hakea siitä permanentista! 😩 Sillä saa kyllä ihan mielettömän kauniit ripset, mutta muutaman viikon jälkeen ne näyttää vähän vinksahtaneilta, kun pohjalta työntyy taas ne piikkisuorat karvat. Mutta esim. jollekin lomamatkalle tms. kannattaa ehdottomasti kokeilla!

      Poista