sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

JUHANNUS 2021

Meninkin yllättäen heinäkuuksi kesätöihin, joten blogi on taas joutunut kärsimään kiireisemmästä arjesta johtuvasta laiminlyönnistä. Lentohommiin minulla ei kuitenkaan ollut vielä asiaa, vaan menin "hätäavuksi" erään henkilöstöpalvelun hr- puolelle. Olen nyt ollut jo niin pitkään lomautettuna, etteivät edes aikaiset aamuherätykset ole tuottaneet kovin suuria ongelmia - on vaan kiva päästä pitkästä aikaa töihin. Ja ihan erityisesti vielä toimistohommiin, jotka tuntuvat vuosien lentämisen jälkeen ihanan eksoottisilta!

Palataan kuitenkin hetkeksi vielä juhannukseen, jonka vietimme Mäntyharjussa. Vaikka minulla asuu siellä sukulaisia vaikka kuinka, päätimme tällä kertaa yöpyä söpössä Villa Aurorassa. Tuo pieni maaseutuhotelli sijaitsee muutaman kilometrin päässä keskustasta, mutta se ei meitä haitannut. Lähistöllä oleva Taidekeskus Salmela sekä sen ympäristö olivat nimittäin huomattavasti viihtyisämpää aluetta kuin keskusta.

Vaikka olen käynyt Mäntyharjulla noin tsijoona kertaa, en ole koskaan ennen huomannut, että Taidekeskus Salmelan alue jatkuu myös sen vastarannalle. Tuo vanhojen rakennuksien läheisyys sekä upeat maisemat olivat suorastaan täydellinen lokaatio parille lasilliselle viiniä. Niinpä levitimme piknikvilttimme (alueen hoitajan luvalla) apteekkarin talon laiturille ja kuuntelimme lintujen laulua varpaita liotellen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti