keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

IKI-IHANASTA CHICAGOSTA

Kävin siis viime viikolla jälleen ihanassa Chicagossa, joka on valloittanut minun sydämeni aivan täysin. Tällä kertaa minun kuitenkin piti ottaa hiukan rauhallisemmin, sillä jo menolento oli melkoisen rankka. Päätimme siis skipata saapumispäivän shoppailut (pientä pikapyrähdystä Sephoraan ei lasketa) ja lähdimme kollegani kanssa maistamaan kuuluisaa deep dish- pizzaa. Tuo kyseinen pizza on siis Chicagon oma erikoisuus, joka on ollut minun to do- listallani jo pitkään.

Suuntasimme kaikkien suosituksesta Pizzeria Unoon, joka paljastuikin todella hyväksi valinnaksi. Deep dish- pizzan pohja muistuttaa lähinnä paksua piirakkapohjaa, mutta tykkäsimme kovasti myös tuosta "uudesta tuttavuudesta". Myös meille tarjoillut miestarjoilija oli aivan huippu, joten iso suositus Pizzeria Unolle!





Seuraavana aamuna suuntasimme yhteen Chicagon kuuluisimmista nähtävyyksistä eli Willis Toweriin.  110- kerroksisesta pilvenpiirtäjästä oli aivan mahtavat näköalat ja aikaisesta ajankohdasta johtuen vältyimme myös suurimmalta ryysikseltä. Willis Tower on tunnettu myös Sky Deckistä, jossa seisotaan Chicagon yllä pelkän lasin päällä. Vaikka paikka näytti kuvissa todella makealta, oli todellisuus kaikkea muuta. Sain nimittäin aivan järkyttävän paniikkikohtauksen seisoessani lasin päällä työkaverini yrittäessä ottaa minusta kuvaa, että meidän kuvausaikeemme loppuivat todella lyhyeen. Pienen mietintätauon jälkeen päätimme siis lavastaa kollegani jalat "näyttämään minulta" ja toimin itse kuvaajana turvallisen matkan päästä Sky Deckistä. Niin säälittävää, i know.





Toivuttuani paniikkikohtauksesta kävimme vielä hiukan ostoksilla ennen pikaisia päikkäreitä sekä paluulentoa takaisin Suomeen. Tällä kertaa minun ostokseni olivat kuitenkin hämmentävän maltillisia, sillä mukaan tarttui lähinnä vain hiukan kosmetiikkaa sekä leikkuulauta. Alankohan siis vihdoinkin kasvaa aikuiseksi ja oppia maltillisen rahankäytön?! (Tähän se rukousemoji.)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti