sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

VIIKON PROS & CONS

+ Koska emme viimeksi päässeet Kämppiin asti, päätimme yrittää brunsseilua vielä uudemman kerran pääsiäispyhien aikaan. Tällä kertaa muistimme tehdä ajoissa pöytävarauksen, joten pääsimme vihdoinkin maistelemaan Brasserie Kämpin ihania herkkuja. Vaikka brunssi oli ehkä aavistuksen verran tyyriimpi, oli se kyllä ihan mielettömän hyväkin!

+ Olimme tällä viikolla aivan supertehokkaita, sillä saimme vihdoinkin hankittua kaapistot meidän romuhuoneeseemme! Huoneen nimitys on siis luonnollisesti saanut alkunsa siitä, että tuollaisena ylimääräisenä huoneena sinne oli kasattu kaikki mahdollinen krääsä, jolle ei löytynyt muutakaan paikkaa. En edelleenkään ole ihan varma mitä tulemme tekemään tuolla huoneella, mutta ainakin kaikki roju on nyt saatu piilotettua kaappeihin ja huoneen ovea kehtaa vihdoinkin pitää auki.




- Jutin viimeisestä pesukerrasta on kulunut jo tovi, joten meidän oli pakko laittaa pieni karvapallo kylpyyn - ja se oli jälleen kerran ihan yhtä helvettiä. Jutsku ei siis toisin sanoen oikein lämpene vesileikeille. Yleensä olenkin jättänyt pesuhommat suosiolla trimmaajalle, mutta koska emme ole vielä löytäneet pääkaupunkiseudulta hyvää koirakampaajaa, oli meidän pakko suoriutua hommasta itse. Otankin siis erittäin mielelläni vastaan vinkkejä hyvistä trimmauspaikoista!

- Hammasongelmani jatkuvat yhä, sillä yksi ikenessäni "kolonen" kipeytyy edelleen syödessä. Lisäksi huomasin sieltä törröttävän jotakin terävää, joten epäilen vahvasti, että ikeneen on jäänyt pienenpieni "sirpale" edesmenneestä viisaudenhampaastani. Tilanteen tekee haastavaksi myös se, etten tule nyt lähiaikoina ehtimään hammaslääkäriin, sillä lähdemme häämatkallemme melkein heti Kiinasta paluuni jälkeen. Eli voihan shaisse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti