tiistai 8. joulukuuta 2020

KURKISTUS KODINHOITOHUONEESEEN

Saimme vihdoinkin aikaiseksi tilata kodinhoitohuoneeseen kauan toivotun peilin (joka oli muuten etukäteisjoululahja Mama Linnalta, iso kiitos vielä kerran!). Tilasimme peilin Suomen Lasitehtaalta ja se avartaa mukavasti pikkuista kodinhoitohuonettamme. Vaikka tila on tosiaan suhteellisen pieni, mahtuu siellä kuitenkin tekemään kaiken oleellisen. Kaappeissa on tilaa pyyhkeille, vuodevaatteille sekä kaikenlaisille siivousvälineille ja tilansäästöllisistä syistä pesukoneemme toimii tarvittaessa myös kuivausrumpuna.

Koska olen aina ollut allerginen värikkäille siivouspurnukoille, ostin vuosi sitten Nykin reissulla kasan The Laundress'n pyykinpesu- sekä siivousaineita, jotka saavat nyt koristuttaa kodinhoitohuoneen tasoa. Purnukat ovat niin söpöjä, ettei niitä raaskisikaan piilottaa kaapin uumeniin. Ne on myös helppo täyttää uudelleen kun alkuperäiset pesuaineet ovat loppuneet, joten ikuiset heipat rumille pesuainepurkeille!



Koska kodinhoitohuoneessa ei ole ikkunaa, sitä koristaa omalta osaltaan myös muutama muovikukka. Noin yleisesti ottaen muoviset kasvit eivät ole ikinä olleet minun juttuni, mutta tässä tilanteessa ne olivat oikeastaan ainoa vaihtoehto tuomaan huoneeseen hieman kodikkuuden tunnetta. Lämpöä huoneeseen tuo myös puinen pyykinkuivausteline, joka oli todella hyvä ostos niin käytännöllisyyden kuin kauniin ulkonäönkin vuoksi! Siivousvälineiden sekä kodinhoitotavaroiden ei siis tarvitse välttämättä olla rumia muovisia hökötyksiä, sillä nykyään lähes kaikkea saa myös "katseenkestävinä" versioina.


6 kommenttia:

  1. Blogissasi on aina ihania kuvia.

    Iloista joulunalusaikaa!
    - Seijahannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Seija! <3 Ja ihanaa joulun odotusta myös sinne!

      Poista
  2. The Laundressin tuotteet on ihania <3 Ensimmäiset olen tuonut Tokiosta, sen jälkeen Lontoosta Selfridgesiltä. Minulla on tosin juuri noita Surface Cleanereitä ja erilaisia Fabric ja Home Sraytä, siis useita pulloja olen matkalaukussa raahannut :) Millaista on tuo pyykinpesuaine, sitä ja huuhteluainetta olen ajattellut kokeilla?

    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The Laundressin tuotteet ovat kyllä ehdottomasti ulkomailta raahaamisen arvoisia!! <3 Ja heidän valikoimistaan löytyy noin miljoona erilaista pyykinpesuainetta eli valinnanvaraa on! Itseltäni löytyy se ”perus”pyykinpesuaine sekä villalle ja kashmirille tarkoitettu - ja olen kyllä tykännyt molemmista!

      Poista
    2. Sray = spray :) Luulen, että joutuu varmasti jossain vaiheessa myös tilaamaan, Net-A-Porterista saa pesuaineita ja tietysti Laudressin omien sivujen kautta kaikkia tuotteita.

      -Tiia

      Poista
    3. En edes huomannut pientä typoa. 😄
      Ja Nougatin nettisivuilta taitaa saada myös, mutta siellä on ainakin reilusti korkeammat hinnat. 😬

      Poista