tiistai 22. joulukuuta 2020

JOULUFIILISTÄ ETSIMÄSSÄ

Tänä vuonna joulunaika on ollut melkein yhtä ankea, kuin vuosi 2020 noin kokonaisuudessaan. Lumesta ei ole tietoakaan, vaan vettä sataa taivaan täydeltä. Kaikki ihanat jouluperinteet Kauneimmista joululauluista aina Tuomaanmarkkinoihin on peruttu. Kaiken huipuksi ketään ei saisi nähdä eikä oikein missään käydäkään. En siis yhtään ihmettele, jos joulufiilikseen on ollut tänä vuonna hieman vaikeampi päästä.


Olen kaikesta huolimatta yrittänyt päästä joulufiilikseen ja tietoisesti sivuuttanut kaikki mediasta pursuvat huonot uutiset. Yksi varma tapa päästä jouluiseen tunnelmaan on hyväntekeväisyys. Siitä tulee väkisinkin aina hyvä mieli, sillä joulun tärkein sanoma on toisten auttaminen. Se onkin täydellinen lääke kaikkea tätä shaibaa vastaan, eikä siihen välttämättä tarvitse edes rahaa. Olemme  mieheni kanssa olleet auttelemassa Pet Rescue Finlandia jo pidempään, mutta joulukuun alkupuolella pääsimme pitkästä aikaa luovuttamaan Liettuasta saapuneita kodittomia koiria heidän uusille perheilleen. Olen pitänyt yhteyttä osaan perheistä ja saanut ilokseni kuulla, kuinka muun muassa aroista ja pelokkaista hauveleista on kuoriunut kainaloon käpertyviä karvapalloja, jotka rakastavat rapsutuksia! Ihan parasta!

Ja vaikka olen ollut suurimman osan tästä vuodesta lomautettuna, halusimme myös auttaa jotain vielä vaikeammassa tilanteessa olevaa perhettä. Liityin Facebookissa "Apua vähävaraisten lemmikeille"- ryhmään ja pääsin sitä kautta auttamaan erään Pohjois-Suomessa asuvan perheen lemmikkejä. Tilasin heidän lähikauppaansa ison kasan koiran- sekä kissanruokaa sekä erilaisia herkkuja, joten nyt heillekin on luvassa jotakin hyvää jouluna. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti