sunnuntai 10. tammikuuta 2021

PROS & CONS

 + Pitkästä aikaa parhauksia ja huonouksia! Ihan parasta on tietenkin se, että lunta tuli melkein jouluksi. En ole ikinä ollut mikään talviurheiluihminen, mutta pieni määrä lunta tuo ihanasti valoa ja piristystä tähän kuukausia kestävään synkkyyteen. Myös Juti tykkää kovasti lumesta ja on viime päivinä kirmannut lenkeillä kuin .... hhmmm... no tähän joku osuva vertaus.

+ Vaikka kylmyys on yleisesti ottaen aika mälsää, neuleet eivät ole! Olen niiiiin neuleihminen kuin vain voi olla ja mitä suurempi, sen parempi. Ostan nykyään kaikki neuleeni kokoa tai jopa kahtakin isompana, jotta niihin voi melkein "hukkua". Lisäksi hieman pidemmät mallit menevät täydellisesti leggareiden kanssa, joista on tullutkin tämän koronavuoden luottoalaosani.

+ Sain meille muutama päivä sitten hoitoon ihanan chihu-vauvelin, joka sai aikaan aivan järkyttävän hauvavauvakuumeen. Juti saa riittää meille vielä vähäksi aikaa, mutta ottaisin jonain päivänä todella mieluusti toisenkin koiran. Tosin se tulisi sitten Pet Rescue Finlandin kautta, sillä olisi ihana antaa koti jollekin kodittomalle. <3


- Korona, Donald Trump, korona, Donald Trump, korona, Donald Trump, korona, Donald Trump, korona, Donald Trump, korona, Donald Trump, korona, Donald Trump, korona, Donald Trump, korona, Donald Trump, korona, Donald Trump, korona, Donald Trump, korona, Donald Trump, korona, Donald Trump, korona, Donald Trump, korona, Donald Trump. Ja vielä kerran molemmat.

2 kommenttia:

  1. Tuntuu, että aiemmin kylmä oli tosi kurjaa mutta nykyään olen tainnut oppia pukeutumaan niin, että en jäädy pystyyn kuten nuorempana. Nykyään on ennemminkin kuuma kun menen lokakuusta maaliskuulle unstikassa :D En edelleenkaan varsinaisesti nauti kylmästä mutta siedän paremmin ja tietysti pakkasella lumi pysy ja on valoisampaa.

    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juurikin toi! Nuorempana piti värjötellä pakkasella väkisin ilman pipoa ja paljaissa nilkoissa. Eli on siitä onneksi jotain opittu. Ja nykyään olen sitä paitsi niin laiska laittamaan hiuksia, että kulkisin ilomielin pipo päässä vaikka kesät talvet. :D

      Poista