sunnuntai 3. tammikuuta 2021

DEAR 2021 - PLEASE DON'T SUCK

Ensinnäkin hyvää uutta vuotta teille kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! Minulla on vahva usko siitä, ettei vuosi 2021 enää voi olla p*skempi kuin edeltäjänsä, joten posin kautta tähän vuoteen! Joulu meni meillä todella rauhallisissa merkeissä. Aamu alkoi riisipuurolla, joka on kyllä aina yhtä hyvää! Sen jälkeen katseltiin Joulupukin kuumaa linjaa sekä muita ihania jouluohjelmia. Jouluaatto on meillä siis pääosin vain rentoa yhdessäoloa - sekä tietysti syömistä.

Emme kuitenkaan tänäkään vuonna jaksaneet stressailla jouluruoista, vaan luotimme Saarioisten äitien tekemiin laatikoihin. En näe mitään syytä alkaa kokkailemaan niitä itse, kun kaupan versiotkin ovat niin hyviä. Kinkun toki paistoimme, sillä se kuuluu ehdottomiin joululemppareihini. Kinkku on mielestäni parhaimmillaan ylikypsänä ja ihanan murevana, joten sillä mentiin tänäkin vuonna.



Jos jotain hyvää pitää keksiä tästä poikkeuksellisen ankeasta koronavuodesta, niin ainakin se on pelkkää plussaa, että sain viettää joulun kotona! Lentotyössä se asia ei ole koskaan itsestäänselvyys, sillä koneet ovat ilmassa vuoden jokaisena päivänä. Muilla pyhillä ei ole koskaan ollut minulle niin suurta merkitystä, mutta joulun sitä toivoisi aina voivan viettää ihan rauhassa kotosalla.



1 kommentti: