keskiviikko 13. tammikuuta 2021

STAYCATION KÄMPISSÄ

Mieheni halusi yllättää minut ennen joulua ja vei meidät pienelle staycationille Hotelli Kämppiin. Yövyimme Kämpissä viimeksi vuonna 2017 mentyämme salaa maistraatissa naimisiin, joten hotellilla on meille ihan erityinen merkitys. Illan aikana olikin kiva muistella tuota "salaista hääpäivää", jota juhlittiin siis todella pienellä porukalla.

Staycation vaati tietysti myös astetta fancymmän illallisen ja ravintolaksi valikoitui yksi yhteinen lempparimme Gaijin. Tuollaiset fuusioaasialaiset ravintolat ovat jo vuosia kuuluneet ehdottomiin suosikkeihini, sillä rakastan heidän tapaansa maustaa ruokia. Yritin illallisen päätteeksi jopa päästä (nollakokemuksella) töihin ravintolaan - ihan vain oppiakseni heidän tapansa tehdä ruokaa. Tarjoilija ei tainnut viedä suullista työhakemustani yhtään sen pidemmälle, mutta vinkkasi meille Tomi Björckin kirjoittamasta Gaijinin- reseptikirjasta, josta löytyy ohjeet heidän suosituimpiin annoksiinsa. En todellakaan ollut tietoinen kirjan olemassaolosta, joten tilasin sen innostuksissani sillä samalla minuutilla. Kohta meillä siis kokataan pelkästään fuusioaasialaista!


2 kommenttia:

  1. Onpa hauska sattuma, olen myös mennyt maistraatissa naimisiin, ei varsinaisesti salaa mutta vain ihan lähimmät mukana, hääpäivällinen oli Kämpissä ja siellä myös vietimme yön. Vaikka tykkkään mm. Havenista ja St. Georgesta, Kämpillä on myös minulle erityinen merkitys ja sinne on palattu useita kertoja.

    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa oikeasti hauska sattuma! Ja itse tykkään St. Georgen sisustuksesta enemmän (Havenissa en ole käynytkään), mutta kyllä Kämp on silti aina Kämp. <3

      Poista