lauantai 8. toukokuuta 2021

SE TÄYDELLINEN KESÄLAUKKU

Meillä oli vappuna mieheni kanssa 10-vuotispäivä ja hän yllätti minut kuolaamallani Chloen korilaukulla. Rakastuin tuohon laukkuun kirjaimellisesti heti ensisilmäyksellä, enkä saanut sitä mielestäni yrityksistä huolimatta. Parasta tässä on tietenkin vielä se, että monista paikoista loppuunmyyty korilaukku kuuluu suomalaisen Mifukon kanssa tehtyyn yhteistyömallistoon - torilla tavataan!

Haluaisin kovasti uskoa, että mieheni tilasi minulle laukun pelkästä roihuavasta rakkaudesta, mutta todellisuus taitaa olla ihan kaikkea muuta.  Olen luultavasti puhunut laukusta niin paljon, että hän hankki sen minulle yksinkertaisesti vain sulkeakseen suuni. Ilmeisesti hienovarainen väsytystaktiikkani kannatti kerrankin!


2 kommenttia:

  1. Upea laukku <3 Onko materiaali kuinka "karkea", olen itse myös tuota kuolannut mutta hiukan mietityttää, kuinka esim. silkkinen paita kestää hankausta jos käyttää laukkua olalla?

    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tiia!
      Laukku on kyllä superihana, mutta ehkä tuollainen materiaali ei tosiaan ole paras kaveri esim. juuri silkin kanssa... 🤔 Eli varmuudeksi pitäisin ne mielummin kaukana toisistaan. 😅

      Poista