tiistai 18. toukokuuta 2021

VIIME AIKOJEN PROS & CONS

 + Meidän terassimme oli pitkään kevääseen täynnä menehtyneitä kasveja, tyhjiä tölkkejä sekä kiloittain siitepölyä. Viime viikonloppuna päätimme vihdoinkin tarttua itseämme niskasta kiinni ja laittaa sekä terassin että pihan kesäkuntoon. Kuolleet kasvit pääsivät siis lopultakin viimeiseen leposijaansa ja siitepölyjä hinkattiin niska limassa terassin jokaiselta pinnalta. Tietenkin heti siivouksen jälkeen alkoi jonkinmoinen sadekausi, joten emme ehtineet fiilistellä siistittyä terassia kuin yhden illan. Aurinkoisia päiviä odotellessa...


- Koti on tällä hetkelle melkoisessa kaaoksessa, eikä minulla ole oikeastaan minkäänlaista mielenkiintoa edes muuttaa asiaa. Välillä siivous ei vain kiinnosta pätkän vertaa ja nyt on juuri sellainen vaihe. Yritetään sitten ensi viikolla uudestaan.

- Ruokatottumusteni piti muuttua viimeistään näin kevään saapuessa hieman kevyempään suuntaan, mutta todellisuus on kuitenkin ollut ihan kaikkea muuta. Minulla on tällä hetkellä aivan järjetön himo Pizza Hutin pepperonipizzaan sekä Werther´s Originalin Soft Caramels- toffeisiin, enkä vain tunnu pääsevän niistä yli sitten millään. Täydellisessä maailmassa söisin pelkästään pizzaa sekä karkkia ja eläisin elämäni onnellisena loppuun asti (tosin luultavasti hampaattomana ja sydän- sekä verisuonitautisena).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti