keskiviikko 26. syyskuuta 2018

KOTIINPALUUSTA

Vihdoinkin kotona! Vaikka Rooma sekä Toscana olivat aivan mahtavia ja matka kaikin puolin ikimuistoinen, on nyt myös ihanan helpottunut olo kun häät ovat vihdoinkin ohitse. Kerron lisää tuosta juhlapäivästä heti kun saan kuvia valokuvaajaltamme, eli palaan piakkoin asiaan! 

Onneksi minulla on ollut matkan jälkeen vielä muutama päivä vapaata ja olen saanut hengähtää hetken ennen töihinpaluuta. Nämä päivät ovat menneet melko pitkälti sohvalla, sillä ymmärrettävistä syistä paukut ovat olleet melko lopussa. Vaikka häät ovatkin maailman ihanin juhla, on niissä melkoisesti hommaa sekä järjestettävää.


Meillä ei valitettavasti ollut matkan aikana hirveästi mahdollisuuksia shoppailuun, mutta yksi juttu minulle tarttui mukaan. Olen jo ikuisuuden metsästänyt Hermes´in (miten tämä taipuu??) klassikkotyynyä, mutta tuo väri on tuntunut olevan joka paikasta loppu. Pyöriessämme kaupungilla päätin vielä kerran käydä vilkaisemassa josko se sattuisi löytymään Roomasta ja tällä kertaa onnisti! En tiedä kuinka tavallista on ostaa itselleen häälahja, mutta ainakin minusta se oli maailman paras idea!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti