perjantai 28. syyskuuta 2018

ROOMASTA

Vietimme siis viikko sitten häitämme Italian Toscanassa ja halusimme sitä ennen pyöriä muutaman päivän ajan myös Roomassa. Osa meidän matkaporukastamme ei ollut käynyt kaupungissa aiemmin, joten nuo kolme päivää menivät aika pitkälti nähtävyyksiä kierrellen. Tämä matka oli kuitenkin ihan erityisen mukava, sillä tulevista häistä johtuen suunnilleen koko ystävä- sekä perhepiirimme sattui olemaan Roomassa samaan aikaan. Niinpä yritimmekin nähtävyyksien sekä kevyen shoppailun lomassa tavata myös ystäviä viinin sekä hyvän ruoan merkeissä. Tuosta reissusta tulikin lopulta yksi parhaimmista matkoista, jolla olemme ikinä olleet!

Pantheon.
Morsian sekä kaaso-twinning.




Ja koska kaikki hoitotädit sekä -sedät olivat meidän kanssamme Italiassa, pääsi Jutikin ihka ensimmäiselle ulkomaanmatkalleen! Jutin kanssa kulkeminen osoittautui vain ajateltua hankalammaksi, sillä emme tainneet päästä kerralla metriäkään pidemmälle ilman että joku olisi pysähtynyt ihailemaan tai kuvaamaan tuota pientä karvapalloa. Toisaalta ei heitä voi syyttääkään, sillä onhan toinen melkoinen hurmuri...

Vaikka Rooma onkin periaatteessa aina hyvä idea, on lähestyvä hääpäivä poikkeus tähän sääntöön. Söin noiden muutaman päivän aikana nimittäin niin paljon pizzaa sekä pastaa, että turposin suorastaan silmissä. Jossain vaiheessa minun pitikin vain suosiolla luovuttaa ja laittaa valokuvaajalle kyselyä kuinka hyvä hän on photoshopin kanssa. Onneksi mukanani oli myös tiukkaakin tiukemmat Spanxit, jotka saivat mahaturvotuksen yllättävän hyvin piiloon. (Tässä vaiheessahan ei ollut edes vaihtoehtona luopua pizzasta sekä pastasta, koska Italia.)





...jatkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti