maanantai 10. syyskuuta 2018

PIENESTÄ TAUOSTA

Viime aikoina on ollut sen verran haasteita flunssan, työkiireiden sekä häävalmistelujen kanssa, että nyt on pakko viheltää hetkeksi peli poikki mitä blogiin tulee. Lupaan palata takaisin ruudun ääreen heti häiden jälkeen, joten hääkuvia sekä ihanaa Toscanaa on luvassa viimeistään tämän kuun loppupuolella! Instagramiani lupaan kuitenkin päivitellä pienestä blogitauosta huolimatta, joten sieltä löytyvät ne tuoreimmat kuulumiset.

Jotain hyvää sain kuitenkin flunssapäissäni aikaiseksi, sillä olohuoneessamme on vihdoinkin matto! Tilasin Rugvistalta muutaman maton testattavaksi ja tuo yksilö tuli nyt jäädäkseen. Itse asiassa Juti päätti asiasta jo ennen meitä hinkkaamalla takapuoltaan ympäri mattoa, joten en olisi enää kehdannut laittaa sitä palautukseenkaan... Oli miten oli, matto tuo muuten niin vaaleaan kotiimme ihanaa kontrastia sekä tietysti lisää kodikkuutta!


Tuo nojatuoli on muuten edellisestä kodistamme, eikä se ole vielä oikein löytänyt itselleen paikkaa. Haluaisin korvata sen siis hieman sirommalla tuolilla tai mahdollisesti isolla rahilla, joka voisi tarvittaessa toimia myös istuimena. Löysinkin jo aika kivan harmaan nojatuolin, mutta mieheni ei jostain kumman syystä lämmennyt sen hinnalle. Minun täytyy siis joko aloittaa hyvin pitkäkestoinen "lämmittelyprosessi" tai etsiä suosiolla hiukan edullisempi vaihtoehto.

2 kommenttia:

  1. Ha haa, pakko hymyillä koiralle, joka päättää sisustusvalinnat puolestanne :) Kaunis olohuone, ja hyvää blogitaukoa – toivottavasti palaat pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Milla ja kiitos tosi kivasta palautteesta! :)
      Oli kyllä melko lähellä, että Jutista olisi tullut rukkaset, mutta onneksi matto sattui miellyttämään meitä muutenkin - jopa niistä pienistä tuoksuhaitoista huolimatta. :P

      Poista