sunnuntai 30. syyskuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ Tämä viikko on mennyt ihan täysin häähuumassa, eikä se varmasti laannu vielä hetkeen. Tärkein tavoitteeni häille oli se, että kaikilla olisi hauskaa. Kuulemani perusteella se päämäärä ylitettiin aivan heittämällä, joten tavoite saavutettu!

+ Olen aivan rakastunut kirsikkatomaatteihin! Ja ei niihin ankean mauttomiin, vaan  mehevän makeisiin - ja luonnollisesti kalleimpiin mitä kaupasta löytyy. Siitäkin huolimatta olen kerrankin löytänyt itselleni terveellisen ruokahimokohteen!

+ Sain parina päivänä hoidettavakseni pienen koiranpennun, joka oli täydellinen lääke minun hauvavauvakuumeeseeni. Miten ne voivatkin olla niin söpöjä?! Suloisuuden huippu taisi kuitenkin olla se, kun toinen torkahti leikkimisen jälkeen puoliksi sohvan alle. (Tähän se emoji, jolla on sydämet silminä!)



- Tämä järkyttävä kooma ei vain ota loppuakseen, joten vapaapäivät ovat menneet melko pitkälti vaakatasossa. Myös Juti on ollut samoilla linjoilla, sillä se nukkui reissun jälkeen kolme päivää putkeen.

- Vaikka hauvavauvat ovat aivan sanoinkuvaamattoman ihania, on niistä myös järjettömän paljon vaivaa. Aika on selvästi kullannut muistot, sillä en edes muistanut millaisia riiviöitä tuollaiset kilon karvapallot voivat olla. Hoitotätinä toimiminen sopii minulle siis tällä hetkellä huomattavasti paremmin, kuin toisen koiran hankkiminen. Jonain päivänä haluan kuitenkin antaa jollekin ihanalle rescue- hauvalle uuden kodin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti