keskiviikko 28. elokuuta 2019

KANTON - SE SÖPÖMPI KIINAN KOHDE

Niin kuin olen täällä ennenkin maininnut, Kiina ei valitettavasti kuulu lempparikohteisiini. Pääsin kuitenkin parisen viikkoa sitten käymään ensimmäistä kertaa Kantonissa (tunnetaan myös nimellä Guangzhou), joka paljastui yllättävän söpöksi kohteeksi. Toki Kantonissa näkyi myös se "perinteinen Kiina", mutta erityisesti Shamian Island oli kuin pieni eurooppalainen kaupunki keskellä Kantonia. Tuo alue onkin siis ehdottomasti vierailemisen arvoinen jos satut joskus lomailemaan Guangzhoussa!

 









Shamian Islandin lähistöllä sijaitsee myös paikallinen kalatori, joka on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Itse tosin päädyin torille aivan vahingossa, sillä eksyin totaalisesti etsiessäni paikallista ostaria. Tuo pieni ylimääräinen seikkailu ei kuitenkaan haitannut laisinkaan, sillä torille eksyminen oli ehdottomasti elämys. Kokemuksen kruunasi vielä lukuisat paikalliset miehet, jotka olivat paljastaneet vatsansa kuuman sään vuoksi - talking about eye candy!

Pienen kävelykierroksen jälkeen olikin aika käydä syömässä (kasvisruokaa, koska Kiina) sekä tietysti hieronnassa. Kauneushoidot ovat Kiinassa huomattavasti edullisempia kuin Suomessa, joten pyrin käyttämään nuo tilaisuudet hyödyksi aina käydessäni Aasiassa. Tuolla kertaa olin niin järkyttävän jumissa, että otin kokovartalohieronnan lisäksi vielä jalkahieronnankin. Sen jälkeen olikin ihana pujahtaa hotellin puhtaisiin lakanoihin ja katsoa pari jaksoa Frendejä ennen totaalista tajunnan menetystä. Ei siis ollenkaan huono Kiinan reissu.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti