sunnuntai 1. syyskuuta 2019

VIIKON PROS & CONS

+ Kävin elämäni ensimmäistä kertaa suihkurusketuksessa ja olin aivan mielettömän tyytyväinen tulokseen! Värin tummumisvaiheessa meinasin tosin saada pienimuotoisen hermoromahduksen, sillä näytin aivan lentoemäntä- Martinalta. Onneksi suurin osa rusketuksesta peseytyi kuitenkin ensimmäisellä suihkukerralla pois ja sen alta paljastui todella kaunis sekä luonnollinen päivetys. Rusketus ei myöskään tarttunut valkoisiin lakanoihimme, josta jättimäinen plussa. Tämä siis ehdottomasti jatkoon!

+ Pääsin tällä viikolla käymään työmatkalla Barcelonassa ja vedin tuon kahden päivän aikana niin paljon tapaksia kuin vatsa vain jaksoi vetää. Espanja ei varsinaisesti kuulu suosikkimaihini, mutta tapakset sekä sangria kelpaavat aina!

+ Olen näin sekaihoisena sekä paljon matkustelevana aivan totaalisen koukussa KIKOn kuoriviin kosteuspyyhkeisiin. Barcelonan ostokseni pysyivät yllättävän maltillisena (mitä nyt pari "pakollista" pulloa viiniä), mutta näitä on aina hamstrattava reissusta!




 - Minulla on viime aikoina ollut aivan järkyttävän turvonnut olo, eivätkä Barcelonassa vetämäni tapas- sekä churro- överit varsinaisesti tainneet auttaa asiaa... Johtuuko tämä paisuminen sitten noista kesän herkuista vaiko juuri diagnosoidusta kilpirauhasen vajaatoiminnasta, mene ja tiedä. Nyt pitäisi joka tapauksessa alkaa tehdä asialle jotakin, ennen kuin en ihan oikeasti enää mahdu vaatteisiini.

- Barcelonassa ei ole uberia, mitä ihmettä?! En siis tiedä kuinka paljon minua ehdittiin parin päivän aikana huijata taksimaksuissa, sillä rättiväsyneet jalkani eivät yksinkertaisesti vain kyenneet julkisilla kulkuneuvoilla eksyilemiseen.

- Kävin muutama viikko sitten yumi lashes- kestotaivutuksessa ja ripset näyttivät toimenpiteen jälkeen aivan mielettömän hyviltä. Nyt tilanne on kuitenkin valitettavasti aivan toinen: puolet ripsistä on piikkisuoria ja ne loput hyvin kaartuvaisia, joten ripseni osoittavat tällä hetkellä jokaikiseen ilmansuuntaan mitä maailmasta löytyy.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti