sunnuntai 29. syyskuuta 2019

VIIKON PROS & CONS

+ Minun uusimpana himon kohteenani ovat tuoreet, omatekoiset sämpylät. Nuo lämpimäiset eivät tarvitse päälleen mitään muuta kuin reilusti Oivariinia sekä siivun juustoa - ja voi apua miten taivaalliselta ne maistuvat! Niinpä olenkin siis leiponut viime aikoina melko usein, sillä sämpylöistä ei vain voi saada tarpeekseen! Täältä löytyi muuten todella hyvä sämpyläresepti, tosin suolaa laitoin ensimmäisen kokeilun jälkeen ainakin tuplasti lisää.

+ Minun lähes ikuisuuden kestänyt flunssani alkaa ehkä vihdoinkin väistyä ja elämä palautua takaisin normaaliksi (eli en siis enää joudu vetämään lääkkeitä aamusta iltaan selviytyäkseni päivästä). Iso jei!


 - Sen kummemmin politiikkaan puuttumatta, minusta on aivan täysin käsittämätöntä, että YHDYSVALTOJEN PRESIDENTTI nettikiusasi 16-vuotiasta lasta! Siis mitä *tähän kirosana*?!? Trump ei ole koskaan ollut mikään lempparini (understatement of the year), mutta tämä episodi oli kyllä piste i:n päälle.

- Big Brother - maailmankaikkeuden huonoin tv- ohjelma. En suostuisi katsomaan tuota shaibaa, vaikka se olisi ainoa ohjelma mitä televisiolla olisi näytettävänään. Minulle on siis aivan yksi lysti kuka on ollut kenen kanssa ja millä aikataululla joku käy suihkussa (BB- uutisoinnilta kun ei valitettavasti voi välttyä, ellei asu kiinni naulatussa tynnyrissä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti