tiistai 3. syyskuuta 2019

PAATTIBILEISTÄ

Meillä oli toissa viikonloppuna aivan mielettömän hauska tyttöjen päivä, josta itse asiassa yritän täällä toipua edelleen. Tosin tuo päivä koki ajan saatossa pienen upgreidauksen, sillä joku keksi vuokrata meille muutamaksi tunniksi aivan huikean paatin! Siinä kannella istuskellessa ja samppanjaa lipitellessä pystyinkin hetkellisesti samaistumaan The Real Housewives of Beverly Hills- elämäntyyliin - kunnes kotoa tuli viesti, että Juti on oksentanut matolle.

Meidän piti oikeasti toteuttaa tuo päivä jo heinäkuun alussa, mutta jouduimme siirtämään sen rapujuhlien jälkeiseen viikonloppuun Alexan telottua jalkansa. Tänkkaad tuona elokuisena lauantaina ei tullut vielä lunta ja saimme kuin ihmeen kaupalla paattibileisiimme aivan mielettömät sääolosuhteet!






Ihastuimme kaikki niin paljon veneilyyn, että tuo setti on pakko toteuttaa uudelleen myös ensi kesänä! Tosin silloin meidän on varmaan pakko ottaa myös pojat mukaan vesille, sillä veneellä olisi ollut kova tarve parille innokkaalle (hah) valokuvaajalle. Ensi kesää siis jo malttamattomana odotellessa...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti