torstai 3. lokakuuta 2019

SYKSYN TOINEN LEMPPARIASU

Niin kuin jo aiemmin kerroin, olen käyttänyt viime viikkojen ajan oikeastaan samoja vaatteita. Tosin nuo samat farkut johtuvat vain ja ainoastaan siitä, että kesän aikana laajentuneet reiteni eivät tällä hetkellä mahdu verkkareita lukuunottamatta muihin housuihin. En tiedä johtuuko tuo leviäminen juuri todetusta kilpirauhasen vajaatoiminnasta vaiko sitten viinistä, karkeista, pizzasta ja niin edelleen, mutta lopputulos on valitettavan selvä.

Oli miten oli, onneksi sentään mahdun vielä kesän lopussa ostamaani & Other Storiesin ihanaan villakangastakkiin! Takki oli ihan mieletön löytö, sillä se on täydellisen beige ja materiaaliltaan suloisen pehmeä.



Toinen lempparini on viime aikoina ollut Samsoe & Samsoen ihana pipo. Metsästin tuota pipoa jo viime vuonna, mutta ne olivat silloin loppuneet joka kaupasta. Nyt olin jo kaukaa viisas ja iskin kiinni heti kun ne tulivat verkkokauppoihin. Myös mieheni tykästyi uusimpaan ostokseeni niin paljon, että pipokateutta välttääksemme tilasimme lopulta hänellekin omansa - tosin vain mustana. Tuota ihanaa Nor- pipoa löydät muun muassa täältä. (Ei mainos.)


Pipo: Samsoe & Samsoe
Takki: & Other Stories
Paita: BMuir by Alexa Dagmar
Farkut: Zara
Lenkkarit: Adidas
Laukku: Louis Vuitton

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti