sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

VIIKON PROS & CONS

+ Pääsin jälleen käymään työmatkalla yhdessä lempikaupungeistani eli Tokiossa. Koska sää oli todella huono, päätimme mennä paikallisen ystäväni luokse kokkaamaan gyozoita. Alku näytti todella lupaavalta, mutta sitten taikina tarrasikin niin tiukasti paistinpannuun, ettei sitä meinannut saada millään irti. Gyozoiden ulkonäkö oli siis lopulta aivan hirveä, mutta maku onneksi yhtä hyvä kuin aina ennenkin.

+ Useimmat IG- seuraajani varmaan huomasivatkin, että makuuhuoneemme väliaikaisessa käytössä olleet pimennysverhot tulivat parisen viikkoa sitten rytinällä alas. Pimeimpään aikaan niiden fiksaaminen olisi varmaan kestänyt pienen ikuisuuden, mutta kirkas aamuaurinko sai meidät toimimaan poikkeuksellisen nopeasti. Olen jo pitkään silmäillyt Ikean Majgull- pimennysverhoja ja niihin me lopulta päädyimmekin. Kankaan vaalean harmaa sävy sopii makuuhuoneeseen aivan täydellisesti ja saa tilan näyttämään välittömästi paljon kotoisammalta. Uusille verhoille siis täysi kymppi!





- Koronan tilanne näyttää kaiken kaikkiaan aika huonolta ja tässä odotellaankin nyt mahdollisia lomautuksia. Itse en ole kuitenkaan asiasta millään tavalla hysteerinen ja pese käsiäni vereslihalle, mutta ymmärrän kyllä taudin pelon niillä henkilöillä, joilla on taustalla vakavia sairauksia. Kaiken kaikkiaan tilanne on siis melkoisen paska.

- Katselimme mieheni kanssa Netflixistä "Oikeutta Gabriel Fernandezille"  ja olen edelleen totaalisen järkyttynyt, miksi kukaan ei vienyt lasta turvaan häntä pahoinpiteleviltä sekä kiduttavilta vanhemmilta?!? Minisarja jätti minut täysin sanattomaksi, en kyennyt muuta kuin pyyhkimään poskelle valuvia kyyneleitä. Maailmassa esiintyvä pahuus tuntuu välillä täysin ylitsepääsemättömältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti