sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

VIIKON PROS & CONS

+ Minulla alkoi kesäkuun alussa kesäloma, mikä on tietysti aina positiivinen asia. Toisaalta pari viime kuukautta ovat menneet enemmän tai vähemmän samoilla "lomailun" linjoilla, joten kovin suurta muutosta arkeen ei ole tulossa. Koska matkustelu on edelleen pannassa, yritämme keksiä jotakin mukavaa tekemistä täällä kotimaassa. Vinkkejä kivoista kohteista otetaan siis erittäin mielellään vastaan!

+ En ole ikinä oikein tullut juttuun kasvien kanssa, vaan ajanut ne lähinnä vain joukkoitsemurhan partaalle. Nyt kuitenkin ylitin itseni täysin, sillä viime syksynä istuttamamme kirsikkapuu on edelleen elossa ja jopa kukkii! Rehellisesti sanottuna en ole tehnyt puun eteen kovinkaan paljon (muutamaa hassua kastelukertaa lukuunottamatta), mutta sillä on näköjään kova halu selvitä hengissä tämän joukkomurhaajan kynsistä. Laura 0 - Kirsikkapuu 1.




- Kävimme viime sunnuntaina pikavisiitillä kummitätini luona, sillä he ovat juuri hankkineet kaksi maailman söpöintä pikkupupusta. Tässä asiassa ei muuten olisi mitään negatiivista, mutta eläinvauvat ovat aina olleet minun heikko kohtani - oli kyseessä sitten ihan mikä tahansa laji. Nyt minulla sitten onkin taas aivan järkyttävä eläinvauvakuume ja selailen netistä eläinvideoita päivät pitkät.

- Ketoiluni on mennyt aurinkoisten kesäpäivien myötä aivan penkin alle, sillä minulla ei näköjään ole minkäänlaista itsehillintää. Aurinko ja jäätelö kun nyt vaan kuuluvat yhteen. Yritän kuitenkin edelleen syödä mahdollisimman vähähiilihydraattista ruokaa ja ummistaa silmäni "muutamalta" tulevalta stiblulta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti