sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

VIIME AIKOJEN PROS & CONS

+ Pieni vauvamme aikuistuu vauhdilla, sillä Juti täytti kesäkuun alussa jo kuusi vuotta! Seppelepäinen kesämies sai synttärilahjaksi uuden (kissoille tarkoitetun) vinkuhiiren sekä ison annoksen vaniljajäätelöä.

+ Olemme jo pienen ikuisuuden etsineet terassillemme valkoista aurinkovarjoa, joka ei olisi sävyltään "virtsa" tai maksaisi useita satoja euroja. Pari kesää etsittyämme löysimme vihdoinkin lähes täydellisen varjon Maskusta ja sen hinnaksi jäi alennuksen jälkeen vain 49 euroa. Toki varjoon piti ostaa vielä erikseen jalkaosa, mutta siitäkin huolimatta se oli suhteellisen edullinen löytö.


- Sain juuri tiedon, että lomautukseni jatkuu vielä ainakin heinäkuun loppuun - tästä taitaakin siis tulla elämäni pisin "kesäloma". Muuten lomailu heinäkuussa ei tietenkään haittaisi, mutta taloudellinen tilanne voisi kieltämättä olla parempikin.

- Naapurustomme pihalla kävi tällä viikolla varkaita. Meidän terassiltamme ei oltu ihme kyllä viety mitään (eipä sillä, että edes säilyttäisimme siellä mitään kallista), mutta naapureiltamme oli lähtenyt kävelemään muun muassa erilaisia rakennustarvikkeita. Tästä tulee iso miinus myös meidän "vahtikoirallemme", joka nukkui takapuoli homeessa koko tuon ajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti