tiistai 25. elokuuta 2020

KESÄVIIKONLOPPU VOISAARESSA

Tämä Bloggerin pirulainen meni tekemään joitain muutoksia ja olen viime aikoina yrittänyt taistella saadakseni postausten rivivälit tasaiseksi. Se ei edelleenkään ole onnistunut, joten koittakaa kestää! Olimme joka tapauksessa parisen viikkoa sitten porukalla vierailemassa ystäväni vanhempien huvilalla Tampereen Voisaaressa. Paikka oli aivan uskomaton ja meille sattui vielä aivan mielettömät kelit, joten puitteet olivat enemmän kuin kohdillaan!

Koska meillä oli mukana myös lapsia, ei mökkeily päätynyt kovin kosteaksi. Mutta pitäähän sitä nyt hiukan maistella kuohuvaa, etenkin kun kesäviikonloput alkavat valitettavasti vedellä viimeisiään. Samppanjan siemailun lomassa viikonloppuun kuului paljon yhteisiä ruoanlaittohetkiä, vesileikkejä lasten kanssa sekä tietysti myös saunomista. 


Vaikka olen aina halunnut viettää kesälomani mielummin ulkomailla kuin Suomessa, on minunkin pakko myöntää, että tämä kesäpaikka oli kyllä ihan unelma. Täydellinen sekoitus antiikkia, maalaisromantiikkaa sekä sympaattisesti narisevia portaita sai olon tuntumaan siltä, kuin olisi osa vanhaa Suomi-elokuvaa. Toivottavasti meidät kutsutaan Voisaareen vielä uudestaankin! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti