keskiviikko 16. syyskuuta 2020

KOLMAS HÄÄPÄIVÄ

Vietimme parisen viikkoa sitten kolmatta hääpäiväämme ja halusimme kerrankin juhlistaa vuosipäiväämme jollain ihan erityisellä tavalla. Olemme molemmat todella huonoja mitä erilaisiin juhlapäiviin tulee, joten meiltä on oikeastaan jäänyt edelliset hääpäivät juhlimatta - hyvä, että olemme ylipäätään muistaneet ne. Tänä vuonna tsemppasimme kuitenkin niiden edellistenkin edestä ja varasimme St. Georgesta hotellihuoneen.

Helsinki- päiväämme kuului tietenkin myös illallinen jossakin ihanassa ravintolassa ja päädyimme pienen mietiskelyn jälkeen paljon kehuttuun Brondaan. Tuo kyseinen ravintola on ollut jo kauan meidän "pitää käydä"- listallamme ja nyt pääsimme viimeinkin testaamaan sen.



Ja Bronda oli kyllä juuri niin hyvä kuin olin kuullutkin. Yllätin itsenikin valitsemalla kasvismenun, joka sisälsi toinen toistaan herkullisempia annoksia. Vaikka olen (valitettavasti) vannoutunut lihansyöjä, en jäänyt kertaakaan kaipaamaan mitään "lihaisampaa" - annoksissa oli niin paljon erilaisia makuja, että en edes tiennyt kasvisruoan voivan olla niin maukasta. Menkää ja kokeilkaa!

Meillä kävi hyvä tuuri myös sään suhteen, sillä tuo lauantai oli oikeastaan se kesän viimeinen lämmin päivä. Kaupungilla tarkeni siis hyvin kesämekossa, joskin cut & pret- merkin pörröinen neuletakki toimi auringon laskettua ihanana lämmikkeenä. Ensi kesää ja mekkokelejä siis odotellessa...


panta - gauhar

aurinkolasit - rayban

mekko - gauhar

neuletakki - cut&pret

laukku - anthropologie

kengät - hermes

1 kommentti: