maanantai 21. kesäkuuta 2021

ERÄÄN KESÄPÄIVÄN OOTD

Kesä on todellakin tullut ja viime viikot ovat menneet kesäkauden lemppariasuissani eli löysissä kesämekoissa. Olen aina ollut mekkoihminen, sillä ne ovat ihanan rentoja, eivät purista ja kuumina päivinä tuuli pääsee mukavasti viilentämään mekon alle. Tuossa tuulettelussa on toki myös pieni nurja puolensa, sillä minut luultavasti tunnetaan jo täällä Uudenmaan seudulla "vilauttelijana, jolla on aina rumat alkkarit".

Kävimme jokin aika sitten Karoliinan kanssa pienellä päiväretkellä Ullanlinnassa, joka on erityisesti näin kesäaikaan ihan mielettömän upea! En voi vieläkään uskoa, miten kauniita kukka-asetelmia taloyhtiöt ovat pihoilleen istuttaneet - toista oli aikoinaan meillä Malminkartanossa. Talojen sekä kukkaistutuksien ihailun lomassa nappasimme myös pari ootd- kuvaa.



Vaikka olen oikeastaan tykännyt aina eniten syksystä, on kesässä se jokin "oma juttunsa". Erityisesti nyt korona-ankeuden jälkeen on ihana nähdä ympärillä jälleen iloisia ihmisiä ja hälinää. Tuntuu, kuin koko Suomi olisi juuri herännyt piiiitkiltä talviunilta. Toki minulle kyllä riittäisi vähän vähemmätkin helteet, sillä tämä nonstop- hikoilu saa olon tuntumaan lähinnä porsaalta. Mielummin kuitenkin tämä, kuin se perinteinen juhannuksen +5 astetta ja räntäsade.




 aurinkolasit: rayban

mekko: gauhar

korvakorut: en muista

rannekoru: louis vuitton

laukku: loewe

kengät: hermes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti