perjantai 11. kesäkuuta 2021

MALMINKARTANON HELMI

Vaikka olen paljasjalkainen malminkartanolainen, en ole oikein ikinä ymmärtänyt minkälainen helmi sen sydämestä löytyy - ennen tätä kesää. Malminkartanon omenatarha on toukokuussa aivan mielettömän upea paikka ja sinne kannattaa ehdottomasti suunnata piknikille (kameran kanssa ofkoos). Se oli myös huomattavasti väljempi kuin esimerkiksi Roihuvuoren kirsikkapuisto, jossa meillä oli suoranaisia vaikeuksia löytää edes yhtä sellaista kirsikkapuunoksaa, jonka ympärillä ei parveilisi noin triljoonaa ihmistä.

Innostuin puistosta niin paljon, että menin fiilistelemään tarhan kukkaloistoa kahtena peräkkäisenä päivänä. Toisena päivänä myös Juti pääsi mukaan poseeraamaan kukkien kanssa - sekä tietysti myös syömään herkkuja pienen piknikin merkeissä.



Ensi vuotta ajatellen kannattaa kuitenkin olla tarkka ajoituksen kanssa, sillä vaikka menin tarhaan kahtena peräkkäisenä päivänä, oli toisena päivänä jo iso osa kukinnoista tippunut maahan. Vuorokausikin voi siis olla tässä tapauksessa pitkä aika. Paras tapa vahtia kukintojen "tilaa" on tietysti Instagram, jonka #malminkartanonomenatarha- tunnisteella näkee aina sen päivän postauksia pelipaikalta. Kun siis some alkaa täyttyä ihanista kukkakuvista, on aika suunnistaa Malminkartanoon!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti