keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

PALUU KANARIALLE

Uskomatonta, että kirjoitan taas jälleen kerran Kanariasta. Olen nimittäin jo niin moneen otteeseen vannonut, etten enää ikinäkoskaan palaa tuolle inhoamalleni saarelle. Tai no tuo oli vähän liian vahvasti ilmaistu, sillä suurin inhokkini on paremminkin Playa del Ingles, jossa ei ole mitään muuta kuin turistilaumoja pullollaan olevia hotelleja.

En siis tälläkään kertaa suostunut viettämään koko aikaa Inglesissä, vaan suuntasimme peräti kolmena päivänä pienelle roadtripille vuokra-automme kanssa. Kanarialta löytyy siis myös todella söpöjäkin paikkoja, kun vain lähtee etsimään. Ensimmäisen päivän me vietimme shoppaillen Las Palmasissa, joka tuli minulle jo hyvin tutuksi työskennellessäni lentoemäntänä Thomas Cook Airlinesilla. "Lapassa" on ehdottomasti saaren parhaat ostosmahdollisuudet ja siellä saa helposti vierähtämään vaikka koko päivän.







Vaikka Playa del Ingles ei siis kuulu miltään osin lempikohteisiini, on minun kuitenkin vinkattava sieltä eräs todella hyvä ruokapaikka. Coco Food & Wine on juuri avannut ovensa ja ravintolaa pitää ihana suomalais-italialainen pariskunta. Löysimme paikan erään tuttavamme suosituksesta ja hän todella tiesi mistä puhui - ruoka oli aivan taivaallista! Jos siis eksytte lomailemaan Kanarialle, menkää ihmeessä testaamaan tuo ravintola! (Alla olevat kuvat ovat kuitenkin vielä Lapan "retkeltä".)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti