sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

SULOINEN PUERTO DE MOGAN

Kanarian roadtrippiimme kuului myös käynti ihanassa Puerto de Moganissa, joka on ehdottomasti parasta mitä Kanarialla on tarjota! Toki niitä turisteja löytyy myös Moganista, mutta huomattavasti vähemmissä määrin kuin Playa del Inglesistä. Lisäksi Puerto de Moganin maisemat ovat kuin suoraan postikortista, joten paikka on ehdottomasti käymisen arvoinen!

Koska ystävämme keikkakalenteri vie meidät luultavasti jatkossakin kerran vuodessa Kanarialle, aion nyt suosiolla heittää hyvästit Inglesille ja siirtyä lomailemaan Puerto de Moganiin. Suloista kylää ei turhaan kutsuta "pieneksi Venetsiaksi", sillä se on todella viihtyisä sekä kuvauksellinen paikka. Tuo lomakohde on kylläkin pääosin vain rentoutumista varten, sillä pikkuisen kylän harrastusmahdollisuudet ovat vesiaktiviteetteja sekä golfia lukuunottamatta melko rajalliset.







Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että Puerto de Moganissa järjestetään joka perjantai markkinat, jotka houkuttelevat kylään runsaasti turisteja ympäri saarta. Markkinapäivinä Mogan siis suorastaan kuhisee turisteja, sillä tarjolla on vaikka minkälaisia myyntituotteita pellavavaatteista elintarvikkeisiin. Silloin kannattaa joka tapauksessa olla erityisen tarkkana lompakoiden sekä matkapuhelimien suhteen, sillä Espanja on tunnettu taskuvarkaistaan.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti