sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

VIIKON PROS & CONS

+ Onpa ihana olla jälleen kotona reilun viikon työmatkan jälkeen! Vaikka matkustelu taitaa olla yksi parhaista jutuista mitä maan päällä voi tehdä, ei mikään silti voita omaa sänkyä sekä vieressä tuhisevaa karvavauvaa.

+ Tämä on ehkä kaikkien aikojen säälittävin plussa, mutta ajoin viime viikolla itsenäisesti Jumboon ja kävin matkalla vielä tankkaamassakin - woop woop! Tuo plussa tulee siis siitä, etten ollut maailman huonoimpana kuskina vielä uskaltanut ajaa tuohon vilkkaaseen ostoskeskukseen, saati sitten edes tankata autoa. Olen kyllä aivan uskomattoman vahva sekä itsenäinen nainen! (Tähän muutama itkunauruhymiö.)


- Olen ollut koko viikon aivan järkyttävässä koomassa, sillä nukkuminen on ollut jet lagista johtuen todella haasteellista. Tai no itse nukkumisen kanssa ei sinänsä ole ollut ongelmia vaan sen, että tuo sammuminen tapahtuu aivan väärinä aikoina. Iltaseitsemän aikaan saunassa otetut päikkärit kun eivät odotetusti lupaa kovinkaan hyviä yöunia....

- Kotimme on tällä hetkellä aivan kuin tornadon jäljiltä, mutta minun koomatilani ei valitettavasti anna minkäänlaisia mahdollisuuksia siivoamiselle. Ehkä tässä kohtaa pitäisi olla itselleen hiukan armollinen, mutta minun on aina ollut hyvin vaikea rentoutua sotkuisessa kodissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti