sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

VIIKON PROS & CONS

+ Matkalaukut ovat jälleen pakattu, sillä suuntaan viikon lopulla ihanaan Lissaboniin. Suunnitelmat ovat vielä vähän vaiheessa, joten taidan vähän kysellä mitä muu miehistö on suunnitellut tekevänsä. Yksi asia on kuitenkin varma, piri piri- kanaa on pakko saada!

+ Perjantaina oli jo niin ihanan lämmin, että olin liikenteessä ilman takkia. No okei, painelin menemään autolla, mutta kyllä sekin lasketaan! Ehkä kohta on siis jälleen aika heittää hetkeksi hyvästit paksuille neuleille ja kaivaa kaapin perältä kaikki ihanat kesämekot sekä sandaalit.

+ Netflix on viime aikoina yllättänyt, sillä olen löytänyt sieltä harvinaisen mielenkiintoista katseltavaa.  Jos kaipaa "aivot narikkaan"- meininkiä, Mötley Cruesta kertova The Dirt oli kömpelyydestään huolimatta oikein viihdyttävä. Sarjojen puolelta katselin melkein nonstoppina Jessica Bielin tähdittämän kahdeksanosaisen "minisarjan" The Sinner, joka sai minut aivan koukkuun. Toinen mielenkiintoinen tärppi - vaikkakin todella ahdistava sellainen - oli Delhi Crime, joka kertoo järkyttävän joukkoraiskauksen uhriksi vuonna 2012 joutuneesta intialaisesta naisesta.



- Olin tällä viikolla pitkästä aikaa kolarissa. Vaikka tuo kyseinen peräänajo ei ollutkaan minun vikani, saivat jäätävät naarmut vajaan kuukauden ikäisessä autossa mieheni verenpaineet "hiukan" kohoamaan. No, tekevälle sattuu ja mitä muita näitä nyt on. Pääasia on kuitenkin se, ettei kukaan loukkaantunut.

- Kotimme on edelleen aivan kuin pommin jäljiltä, sillä en yksinkertaisesti vain ole saanut aikaiseksi siivota. Sellainen yleinen siistiminen nyt vielä jotenkin menisi, mutta imurointi sekä lattioiden pesu on kyllä todella epämiellyttävää hommaa. Ehkä siirrän siivousta ihan suosiolla vielä pari päivää ja toivon kovasti, ettei meille pölähdä keitään yllätysvieraita...

2 kommenttia:

  1. Laura! Saako esittää postaustoiveen? Olis ihan älyttömän mielenkiintoista lukea millainen on sun normaali työpäivä. Eli mitä valmisteluja teette ennen lentoa, mitä lennon aikana tapahtuu ja mitä sen jälkeen �� ihanaa kevättä! T. Iiris

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Iiris ja kiitos viestistä!
      Yhden sellaisen postauksen olen jo itse asiassa tehnytkin, laitan tähän linkin siitä! 😘
      https://bylauralinna.blogspot.com/2017/08/lentoemannan-paivasta.html?m=1
      Mutta jos jäi jokin asia vielä mietityttämään, niin kysy ihmeessä! ☺️

      Poista