maanantai 24. kesäkuuta 2019

VIIME VIIKON PROS & CONS

+ Viime viikon alkupuoli meni pitkästä aikaa Japanissa. Koska matka kesti muutaman päivän, nappasin myös mieheni mukaan reissuun. Vaikka työmatka on tietysti aina työmatka, oli todella mukava saada kaveri mukaan tuolle "minilomalle" -  onhan se kuitenkin aina huomattavasti mukavampi eksyä sekä sählätä kahdestaan.

+ Japanin jälkeen minulla oli muutama päivä vapaata, jotka osuivat juuri mukavasti juhannuksen molemmin puolin. Lähdimme siis viettämään tuota keskikesän juhlaa Mäntyharjuun, jossa minulla asuu paljon sukulaisia. Mäntyharjua ei muuten olekaan aivan turhaan äänestetty yhdeksi Suomen kauneimmista mökkikunnista, sillä se on kesäisin todella ihastuttava paikka!

+ Mäntyharju sattui olemaan myös säiden puolesta hyvä valinta viettää juhannusta, sillä aattona oli uskomattomat 27 astetta lämmintä! Vaikka deodorantti petti jo heti aamupäivästä, oli kuitenkin mukavaa vaihtelua viettää juhannus ilman villasukkia.




- Kuumuudesta (ja kuivuudesta) johtuen emme valitettavasti nähneet tänä vuonna ollenkaan kokkoa, sillä Mäntyharjussa meneillään olevan metsäpalovaroituksen takia niitä ei saanut polttaa. Jopa järvessä olevat kokot jäivät sytyttämättä, sillä niistä olisi saattanut lentää kipinöitä rannalle asti.

- No ne hyttyset. Meinasin tulla juhannuksena aivan hulluksi, sillä saan puremista aivan järkyttäviä paiseita. Enkä todellakaan tiedä mitä mutanttihyttysiä siellä on tänä vuonna liikkeellä, mutta paukamat kutisevat edelleen niin paljon, että tekisi lähinnä mieli irrottaa koko jalka.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti