perjantai 28. kesäkuuta 2019

KIERTELYÄ LOSISSA

Meidän alkuperäinen suunnitelmamme oli suunnata häämatkamme lopuksi vielä Torontoon, mutta tässä vaiheessa alkoi olla jo sen verran reissuväsymystä ilmassa (sekä rahat lopussa), että päätimme tällä kertaa skipata Kanadan ja jäädä muutamaksi lisäpäiväksi Kaliforniaan. Niinpä meillä oli siis mukavasti aikaa vietettäväksi Los Angelesissa sekä sen ympäristössä. Halusimme kuitenkin viettää loppuloman suhteellisen rauhallisesti, joten suurin osa ajasta menikin vain ajellessa ja ihmetellessä ihanaa Los Angelesia.

Kävimme myös piipahtamassa Elysian Parkissa, sillä siellä sijaitsee kuuluisa "piilotettu keinu" upealla näköalalla. Paikka oli hieman hankala löytää, mutta onneksi pari alueella valvonutta poliisia neuvoi meidät mielellään oikeaan paikkaan. Mäen nyppylälle kiipeää ehkä viitisen minuuttia, joten sen suuremmasta patikoinnista ei onneksi ollut kyse.


Elysian Park.



Eräänä iltana ajelimme Malibun läpi ja päädyimme lopulta ihastelemaan auringonlaskua lähes autiolle Zuma Beachille. En tiedä mikä noissa hengenpelastajan kopeissa oikein kiehtoo, mutta niissä on vain jotakin hyvin kuvauksellista (onko tuosta sitten syyttäminen Baywatchia - mene ja tiedä?). Vaikka ilma oli aavistuksen verran viileä, ei mikään voita auringonlaskun katselemista autiolla rannalla...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti