sunnuntai 19. tammikuuta 2020

VIIKON PROS & CONS

+ Olen ollut flunssani kanssa vielä hiukan toipilaana, joten olen suosiolla pysytellyt pääosin vain kotosalla. Kaupassa minun on kuitenkin ollut pakko käydä ja päädyin eräällä kauppareissulla ostamaan itselleni pari uutta kirjaa. Minusta on viime vuosien aikana tullut aktiivinen Suomalaisessa Kirjakaupassa kävijä ja löysin tälläkin kertaa pari mielenkiintoista kirjaa, jotka toimivat söpöytensä johdosta loistavasti myös sisustusesineinä.

+ Sairastaessa minulla on ollut hyvin aikaa katsella erilaisia sarjoja ja olenkin nyt löytänyt itselleni uuden "nukkumaanmenosarjan". Viaplayn kantrimusiikkimaailmaan sijoittuva "Nashville" on ollut yllättävän koukuttava ja bonarina jaksojen yhteydessä saa kuulla paljon hyvää musiikkia.



- Juti- raukan elämä on viime aikoina ollut varmasti todella tylsää, sillä tämä puolikuollut äiti on vain maannut suurimman osan aikaa sohvalla. Olenkin nyt yrittänyt kehittää toiselle edes mahdollisimman aktivoivia leikkejä, että Jutsku saisi edes niiden myötä vähän sisältöä sekä jännitystä elämään.

- En edelleenkään ymmärrä, miksi Harrya ja Meghania kohdellaan mediassa niin kaltoin. Harryn oma äiti menehtyi joutuessaan olemaan hirvittävän ajojahdin kohteena, joten on mielestäni täysin ymmärrettävää, että pariskunta haluaa muuttaa kauaksi pois parrasvaloista. Tästä kärpäsestä on nyt todellakin väännetty härkänen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti