tiistai 14. tammikuuta 2020

SAN DIEGO

Minulla oli joulun jälkeen taas kolmen päivän mittainen työmatka Los Angelesiin, joten nappasin tällä kertaa myös mieheni mukaan reissuun. Koska olimme juuri toukokuussa Losissa osana häämatkaamme, päätimme tällä kertaa jättää Los Angelesin kokonaan välistä ja lähteä moikkaamaan San Diegoon muuttanutta ystäväpariskuntaa sekä heidän supersuloisia lapsiaan. Samalla pääsimme tietysti tutustumaan myös San Diegoon, joka oli meille molemmille uusi tuttavuus.

Vaikka meillä oli paikan päällä ainoastaan vajaat parisen päivää aikaa tutkimusmatkailuun, olimme yllättävän tehokkaita ja ehdimme nähdä paljon. Meillä oli luonnollisesti käytössämme vuokra-auto, joten pääsimme nopeasti paikasta toiseen. Päätimme aloittaa nähtävyyskierroksen Balboa Parkista, joka on kesäisin varmasti aivan mieletön piknikpaikka!









Puistoilun jälkeen teimme pienen ajelukierroksen kaupungilla. Vaikka San Diego vaikutti muuten kivalta kaupungilta, yksi miinus minun on kuitenkin pakko antaa jo tähän alkuun - kaupungin ostostarjonta oli aivan poikkeuksellisen huono. Kivoja kauppoja (saati sitten ruokakauoppoja) ei siis ollut juuri nimeksikään. En tiedä johtuuko liikkeiden puuttuminen lähialueilla sijaitsevista outlet- ostoskeskuksista, mutta tuo selkeä puute pisti välittömästi silmään.

Pienen googlailun avulla löysimme kuitenkin erään helmen, joka oli pakko käydä katsastamassa. Pigmentiä kehuttiin joka paikassa aivan maasta taivaaseen ja se oli kyllä kieltämättä melkoisen houkutteleva liike. Kauppa myi kaikkea mahdollista joulukoristeista koruihin, sisustustuotteisiin, kenkiin sekä kasveihin, joten kaikille löytyy varmasti jotakin ihanaa. Tälle iso suositus!




Illemmalla nälän (sekä janon) yllättäessä menimme koko porukalla ystäväpariskuntamme "kantikseen", jossa on happy hour- aikaan todella hyviä tarjouksia. Craft & Commerce on paikallisten keskuudessa hyvin suosittu ravintola, mutta onneksemme saimme heti pöydän. Erityisen houkuttelevan C&C:stä tekee sen "häppäriajan" snackit, jotka maksavat ainoastaan $2 kappale. Tapas- kokoisista annoksista löytyi muun muasta minihampurilaisia sekä aasialaisittain maustettua appelsiinikanaa riisillä. Tuosta jälkimmäisestä tulikin kertaheitolla suosikkini, sillä kana oli todella hyvää!






C&C:n happy hour.


Ja jos muuten satutte olemaan San Diegossa lauantaina, Little Italyn Farmer´s Market on melkeinpä pakollinen vierailukohde! Paikalliset kauppiaat myivät muun muassa ihania koruja, omatekoista kombuchaa, tuoreita mehuja sekä erilaisia leivonnaisia. Tuollaisilla markkinoilla itsehillintäni on aina ihan nollassa, sillä minun on vain pakko päästä maistamaan kaikkea mikä näyttää herkulliselta. Juuri syöty aamupala ei paljon menoa haitannut, vaan sama meno jatkui tälläkin kertaa. Tänne siis ehdottomasti tyhjällä vatsalla!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti