keskiviikko 6. toukokuuta 2020

MATTOKRIISI

Minulle on tässä karanteenittelun myötä kehittynyt pahemman laatuinen sisustuskriisi - nimittäin mattokriisi. Olohuoneen matto on tuntunut kirjahyllyjen asennuksen jälkeen aivan liian levottomalta sekä "kylmältä", joten sen aika alkaa käydä nyt vähiin. Mietiskelin sen tilalle luonnonvalkoista karvamattoa, joka olisi yhtä pehmeä kuin... hhmmm... no tähän joku hyvä vertauskuva. Löysin (mahdollisesti) aivan täydellisen karvamaton Sleepon- nettisivuilta, mutta he eivät pahaksi onneksi toimita ollenkaan Suomeen. Hitto! Eli metsästys jatkuu.



Toinen sisustuksellinen murheenkryyni on yläkerran tasanne, jolle en ole keksinyt vielä mitään järkevää käyttöä. Siinä ei sinällään ole edes tilaa oikein millekään muulle kuin ehkä matolle sekä kasville, mutta jotenkin siitä olisi saatava kotoisamman oloinen. Laitoin tilaan nyt väliaikaisesti Jutin uuden lattiatyynyn, josta tuo karvaisempi versio Ulla Taalasmaasta voi kytätä aitiopaikalta takapihalle ja vahtia naapureiden touhuja.



2 kommenttia:

  1. Tuo teidän olohuoneen pöytö on niin ihana, mistä se on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna, mäkin tykkään siitä kovasti! Me tilattiin pöytä Minna Haapakoski Designilta, sai omien mittojen mukaan. :)

      Poista