sunnuntai 25. marraskuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ Lensin viikon alkupuolella pitkästä aikaa Tokioon ja tapasin siellä erään ihanan paikallisen kollegani. Kävimme yhdessä myös koirakahvilassa, jossa minulle meinasi iskeä aivan totaalinen sekoaminen! Koirat olivat maailman suloisimpia ja tulivat saman tien syliin rapsuteltavaksi. Paikka on siis koiraihmisen paratiisi!

+ Katsoin pitkästä aikaa Braveheartin ja itkin jälleen kuin pieni lapsi. Yksi kaikkien aikojen tunteellisimmista elokuvakohtauksista löytyy nimittäin tuosta filmistä: nuori William on juuri menettänyt isänsä ja suree itkien tämän avoimella haudalla. Hautajaisissa ollut pieni tyttö tulee lohduttamaan Williamia ja ojentaa tälle poimimansa kukan. Lapset eivät vaihda keskenään sanaakaan, mutta tytön kaunis ele lievittää edes hetken ajan Williamin tuskaa. Tuo kohtaus on niin koskettava, ettei sitä vain voi katsoa itkemättä aivan hysteerisesti! Lisäksi elokuvan musiikki on todella kaunista.

+ Leivoin sunnuntaina porkkana cupcakeseja ja niistä tuli aivan järjettömän hyviä! En ole vielä koskaan saanut porkkanakakkua onnistumaan, joten päätin yrittää sitä tällä kertaa hieman eri muodossa - ja se kannatti! Laitan reseptiä tulemaan ensi viikon aikana.


- Pidimme mieheni kanssa lauantaina "treffipäivän" ja päivä oli todella kiva. Kävimme muun muassa Brasserie Kämpin terassilla viinillä sekä syömässä Kungfu Kitchenissä. Ainoa miinus oli Black Friday- viikonlopun hurjat alet (ja rahanmeno), sillä myönnän sortuneeni muutamaan ostokseen. Tosin kasseihin päätyivät sellaiset tuotteet, jotka olivat ostoslistallani jo muutenkin, eli ehkä tämä pitäisi sittenkin olla plussissa?

- Jutilla on ollut viime päivinä masun kanssa pieniä ongelmia ja minun ollessani Tokiossa Mama Linna saikin juosta Jutskun kanssa ulkona pitkin yötä. Jos jollain on siis hyviä vinkkejä koiran löysään vatsaan, niin olen täällä pelkkänä kiitollisena korvana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti