sunnuntai 11. marraskuuta 2018

VIIME AIKOJEN PROS & CONS

+ Saimme hankittua liput Bon Jovin Tallinnan keikalle kesäkuussa, enkä enää malttaisi odottaa! En tosin hirveästi tykkää käydä konserteissa, sillä kammoksun suuria väkijoukkoja (kilometrin pituisista vessajonoista nyt puhumattakaan). Livin´ On A Prayer on kuitenkin maailmankaikkeuden paras biisi, joten olen vaikka valmis kohtaamaan kammoni kuullakseni sen livenä.

+ Minulla on aina ollut todella huono aineenvaihdunta, mutta olen vihdoinkin löytänyt tuotteen josta on ollut suuri apu - Puhdistamon MCT- öljy. Otan öljyä päivittäin ruokalusikallisen tai kaksi ja se pitää vatsani oikein tyytyväisenä. (Muistathan muuten säilyttää avatun pullon jääkaapissa.)

+ Meidän pukeutumishuoneemme on kokenut pientä edistystä ja alkaa vihdoin näyttää hieman kodikkaammalta. Tilasta tosin puuttuu vielä sivupöytä sekä verhot, joten palaan päivitettyjen kuvien kanssa asiaan hiukan myöhemmin.


- Meidän kotimme lämmityssysteemi kiukuttelee edelleen, vaikka se on käyty korjaamassa jo kahteen kertaan. Uutta jääkautta siis odotellessa...

- Olimme eilen katsomassa Hartwall Areenalla Suomi- Tsekki- ottelua ja muistin taas miksen tykkää käydä lätkämatseissa Suomessa. Kuinka ankeaksi sen kokemuksen oikein saakin tehtyä?! Esimerkiksi Yhdysvalloissa katsomossa saa syödä kaikkea mahdollista pizzasta nachoihin sekä tietysti juoda myös alkoholijuomia. Ja koska olutta saa viedä katsomoon, anniskelualueiden jonot eivät koskaan ole kovin pitkiä. Suomessa katsomoon ei saa viedä suunnilleen mitään, joten erätaukojen aikana jonopaikoista lähes tapellaan, että kaikki ehtisivät saamaan sekä juomaan oluensa sen säälittävän vartin aikana. Never again.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti