tiistai 27. marraskuuta 2018

KAKSI YÖTÄ TOKIOSSA

Olin viime viikolla työmatkalla Tokiossa ja olipa ihana päästä taas pitkästä aikaa Japaniin! Vietimme perillä kaksi yötä ja lähdin toisena päivänä tapaamaan erästä paikallista kollegaani Tokion keskustaan. Vaikka Tokio onkin jo melkoisen tuttu kaupunki, on tietysti aina mukavampi saada paikallinen opas mukaan kierrokselle. Koska ilma oli todella kaunis, me vain pääasiassa kävelimme ympäriinsä ja fiilistelimme Tokion vilinää. Loppupäivästä jalat eivät tosin enää kannattaneet kävelyä, joten kurvasimme taksilla tunnettuun gyoza- ravintolaan (jonka nimeä en enää muista).





Yksi kohde, jossa halusin kuitenkin ehdottomasti käydä, oli paikallinen koirakahvila. Niinpä suuntasimme siis Dog Heart from Aquamarine- nimiseen paikkaan. Ei se kyllä varsinaisesti mikään kahvila ollut, vaikka sieltä sai ostaa koirien silittelyn lomassa joitakin virvokkeita. Meidän syymme vierailla tuossa "kahvilassa" oli siis kaikkea muuta kuin kylmät juomat, sillä menimme sinne vain ja ainoastaan rapsuttelemaan hauvoja. Koirat olivatkin todella innoissaan saapumisestamme ja hyppäsivät heti syliin silitettäväksi. Eläimiä olisi ollut myös mahdollista viedä lenkille, mutta tuo suunnitelma kariutui kun koirat nukahtivat syliimme, emmekä raaskineet herättää niitä.

Emme suinkaan olleet kahvilan ainoat asiakkaat, vaan sinne löysi tiensä monta muutakin koirarakasta ihmistä. Ilmeisesti kahvila on tarkoitettu niille, jotka eivät syystä tai toisesta voi hankkia itselleen omaa koiraa. Eläimien kanssa hengailu on kuitenkin hyvin terapeuttista ja rentouttavaa, joten kiva että siitä pystyvät nauttimaan muutkin, kuin vain me "koiralliset". Iso suositus!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti