Meille tuli viikonloppuna yllätysvieraita, joten keksin äkkiseltään yrittää tehdä Anni Hautalan tunnetuksi tekemää "maailman ihaninta suklaakakkua". Odotukset olivat todella korkealla, sillä tätä kakkua on kehuttu kovasti. Ilmeisesti jotain meni kuitenkin vatuiksi, sillä kakku oli todella kaukana ihanasta ja mehukkaasta suklaaunelmasta. Ihan söpöltä se kyllä näytti, mutta kakkupohja oli todella kuiva, eikä mehevyydestä ollut siis tietoakaan.
Minun
kakkuni ei onneksi ollut kuitenkaan kahvipöydän ankein tarjoiltava,
sillä mieheni oli valmistanut lisäksi vielä hiilarittoman suklaakakun, johon tuli pelkästään kananmunia sekä 99% suklaata. Kakun
ulkonäkö oli jo niin järkyttävä (harmi, etten muistanut ottaa siitä
valokuvaa), että se teki lähinnä vain mieli kaataa suoraan roskikseen.
Ulkonäkö ei ollut kuitenkaan mitään verrattuna sen makuun. Mieheni, joka
tunnetusti syö aivan kaikkea, ei lopulta pystynyt syömään sitä
edes yhden haarukallisen vertaa. Kakku oli siis hirveintä shaibaa mitä
olen ikinä syönyt, joten tästä eteenpäin meidän perheessämme skipataan
aivan suosiolla kaikki "terveysleivonnaiset".
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti