keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

PÄIVÄRETKI PORVOOSEEN

Teimme parisen viikkoa sitten extempore- retken ihanaan Porvooseen. Aurinko paistoi koko päivän kirkkaalta taivaalta ja lämpömittari näytti kuumaa, joten mikäs siinä oli ihastellessa vanhankaupunkin suloisia kahviloita sekä pikkuputiikkeja. Kävimme tietenkin piipahtamassa myös By Pia´s- liikkeessä, josta minulle olisi tarttunut mukaan vaikka mitä ihanaa. Näillä lomautetun tuloilla jouduin kuitenkin hillitsemään itseni - ainakin vähäksi aikaa.







Tuolla reissulla kävimme syömässä Ravintola Fryysarinrannassa, joka sijaitsi mukavasti aivan joen vieressä. Itse söin kuumasta päivästä huolimatta lohikeiton, joka oli todella herkullista. Myös pöydän alla hengaillut Juti olisi mielellään maistanut annostani, mutta toinen sai tällä kertaa tyytyä vain omiin namuihinsa.





2 kommenttia:

  1. Hei Laura!

    Lienee ok, jos jaan postauksesi ryhmässä Porvoo-blogit? Jos haluat liittyä ryhmään, niin tässä linkki: https://www.facebook.com/groups/715982622491235/ Ryhmässä voi jakaa omia postauksiaan.

    Hienoja kuvia sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Emiilia!
      Tietysti voit jakaa! Ja Porvoo on niin kaunis kaupunki, ettei sieltä edes taida olla mahdollista saada huonoja kuvia. <3

      Poista