torstai 16. heinäkuuta 2020

VUODEN TÄRKEIMMÄT JUHLAT

Kummityttömme täytti heinäkuun alkupuolella yhden vuoden ja sitä piti tietysti juhlistaa ihan kunnolla. Olin valmistanut juhliin ihanan mansikka-valkosuklaa-juustokakun, mutta päätin jälleen kerran hiukan soveltaa leipoessani ja jättää murto-osan liivatteista pois (koska liika kumisuus on ällöä). Ilmeisesti pari liivatetta lisää olisi kuitenkin ollut ihan hyvä idea, sillä kakku ei (luonnollisestikaan) ollut hyytynyt lähes ollenkaan. Se siitä juustokakusta sitten. Onneksi päivänsankarin Mummo oli valmistanut ihan sattumalta - tai ihan tietoisesti - myös varakakun, joten sen suurempaa kriisiä minun kakkukatastrofistani ei onneksi päässyt syntymään.

Itse päivänsankari ei ollut kakkugatesta millänsäkään, vaan pyöri koko päivän iloisesti ympäriinsä suloisessa tyllihameessaan. Kaikista mieluisin hetki taisi kuitenkin olla odotetusti lahjojen avaaminen. Paketeista paljastui vaikka mitä jännää ja uusilla leluilla leikittiin myöhään iltaan.





Koska toimin menestyksekkäiden catering- palvelujeni lisäksi myös juhlien koristelukomiteassa, olin tilannut lapsille rekvisiitaksi supersöpöjä kasvonaamareita. Jostain syystä naamarit eivät kuitenkaan olleet heidän keskuudessaan kovin suuri hitti, joten ne päätyivät lopulta meidän "aikuisten" kasvoille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti