torstai 16. toukokuuta 2019

OAHU ROADTRIP

Meillä kävi hyvä tuuri, sillä ollessamme Honolulussa siellä sattui lomailemaan myös pari ihanaa kollegaani. Niinpä päätimme yhdistää voimamme ja lähteä yhdessä pienelle roadtripille. Tuolla porukalla aurinkoinen Havaiji sekä roadtrip saattoi tarkoittaa vain yhtä asiaa - leiden yliannostusta ja valkoista avo- Mustangia. 

Pojat saivat tällä kertaa hoitaa ajohommat ja me tytöt keskityimme vain nautiskelemaan takapenkillä maisemista sekä kylmistä juomista. Se sopi ilmeisesti paremmin kuin hyvin, sillä mieheni taisi olla enemmän innoissaan tuolla viisilitraisella Mustangilla ajamisesta kuin koko häämatkasta yhteensä.
Meillä ei ollut autoilemaan lähtiessämme mitään sen suurempia suunnitelmia, vaan päätimme ajaa sinne missä "näytti kivalta". Kävimme muun muassa katsomassa kilpikonnia Laniakea beachilla, maistamassa kuuluisaa ananasjäätelöä Dolen plantaasilla sekä ihastelemassa teiden varsilla sijaitsevia sympaattisia myyntikojuja. Vaikka maisemat olivatkin hienoja, vievät Seychellien typötyhjät rannat tällä kertaa voiton. Oahulla oli kuitenkin sen verran turisteja, että jo pelkkä ajatus autioista rannoista tuntui melkoisen utopistiselta.Illemmalla kävimme myös piipahtamassa nopeasti Waikele Premium Outletissa. Vaikka outletkylä oli jokseenkin pieni, löysimme sieltä vaikka mitä kivaa. Esimerkiksi Furlalla oli niin järjettömät alet, että päädyin ostamaan sieltä peräti kaksi uutta käsilaukkua. Yritin kyllä pidättäytyä vain yhdessä, mutta mieheni puhui minulle lopulta järkeä: "No jos ne kerran ovat noin halpoja, niin otat kyllä molemmat!". Tuo jos jokin oli selkeä merkki joltain ylemmältä taholta, että päädyin aviomiesvalinnassani täysin oikeaan vaihtoehtoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti