perjantai 15. marraskuuta 2019

LAURA TESTAA: ROBOROCK S50

Olen koko ikäni vihannut imurointia. Siis oikeasti vihannut. Minulla ei ole minkäänlaista ongelmaa pestä vaikka oksennustaudin jälkeistä vessanpönttöä - kunhan minun ei vain tarvitse imuroida. Tästä voikin siis jo varmasti päätellä, miten siivoushommat ovat meidän taloudessamme jakautuneet... Eräs kaverimme suositteli meille ohimennen RoboRockin robotti-imuria ja tällaisena imurinvihaajana kiinnostuin välittömästi. Hinta kieltämättä kirpaisi hieman, mutta olin siitäkin huolimatta valmis antamaan sille mahdollisuuden. 

Robotti-imuri toimii puhelimen äpillä, joten sen voi laittaa hommiin vaikka kauppareissun aikana. Imurin kulkureittiä pystyy seuraamaan äpin kartasta, jonka RoboRock on luonut sensoreillaan ensimmäisen käyttökerran aikana. Imuri selättää kynnykset sekä matot, joten nekään eivät ole esteenä tälle tehopakkaukselle. Ja pisteenä i:n päälle, RoboRock myös pesee lattiat! Pesuohjelmaa emme tosin ole vielä ehtineet testaamaan, mutta ilman sitäkin robotti-imurista on tullut uusi paras ystäväni.


Ainoa pieni miinus on RoboRockin liian "imurimainen" ääni, jonka olisin odottanut olevan hieman hiljaisempi. Niin ja tietysti myös se, että Juti vihaa sitä yhtä paljon kuin edellisiäkin imureitamme (joka luonnollisesti vielä lisää meteliä). Mikä siinä onkin, että imuri on jo vuosikausia ollut Jutin pahin vihollinen - siis niiden kärpästen lisäksi tietysti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti