sunnuntai 3. marraskuuta 2019

VIIKON PROS & CONS

+ Ihana kummityttömme (vanhempineen) oli meillä lauantaina ensimmäistä kertaa yökylässä ja Mimi oli koko illan niin innoissaan, ettemme meinanneet saada tuota hymytyttöä millään nukkumaan. Lopulta uni vei kuitenkin voiton ja tyttö nukkui kuin tukki myöhäiseen aamuun asti. Ovatko kaikki vauvat noin helppoja?!

+ Rrrrakastan nukkumista ja erityisesti rennot viikonloput ovat parasta mitä tiedän. Meillä ei ollut sunnuntaille minkäänlaisia suunnitelmia, joten se menikin ihan vain myöhäisen aamupalan sekä yleisen möllöttämisen parissa. Täydellistä! <3



- Mieheni on aina ollut hiukan tapaturma-altis ja saimme taas viime viikolla muistutuksen tuosta asiasta: viattomalta kuulostanut jääkiekkomatsi päättyikin sijoiltaan menneeseen olkapäähän sekä sairaalareissuun. Pari seuraavaa viikkoa taitaakin mennä omaishoitajan hommissa, sillä hänen oikea kätensä on nyt kokonaan poissa pelistä.

- Olen jo pitkään halunnut testata hot joogaa ja sain viime viikolla vihdoinkin tartuttua itseäni niskasta kiinni ja raahattua takapuoleni joogasalille. Ihan nappiin tuo minun suoritukseni ei kuitenkaan mennyt, sillä huoneen kuuma ilma teki minulle niin huonon olon, että juoksin kotiin päästyäni suoraan vessaan oksentamaan. Pieni plussa kuitenkin hyvästä yrityksestä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti